بادام
همانطور که می دانید سیانید، یک سم خطرناک است که بویی مانند بادام تلخ دارد. یادتان باشد که بادامهای تلخ و گرما ندیده دارای هیدروسیانیک اسید هستند که میتوانند مرگآور باشند.
لوبیا قرمز
برنج و لوبیا از جمله خوراکی هایی هستند که قیمت پایینی دارند و به همین دلیل در سفر زیاد خریداری می شود ولی پیشنهاد میکنیم که از کنسرو لوبیا قرمز استفاده نمایید. زیرا باید قبل از پختن لوبیا، آن را چند ساعت در آب خیس کنید تا یک ماده سمی به نام فایتوهیمَکلوتینین یا لِکتین از آن خارج شود؛ زیرا در غیر این صورت منجر به حالت تهوع، استفراغ و اسهال میگردد.
وضعیت سطوح، تولید و درصد تحقق بذر گندم کشور در سال زراعی 98 -97
لوبیا ,خوراکی ,یک ,تلخ ,سمی ,ماده ,هستند که ,کنید تا ,تا یک ,خیس کنید ,یک ماده
درباره این سایت